ΙΣΛ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011

Κλικ εδώ

 

Ιατρική εκπαίδευση & Έρευνα στον 21ο Αιώνα

Κλικ εδώ για το πρόγραμμα

Η καρδιά «πρόδωσε» 59χρονο Λαρισαίο καρδιολόγο

Η καρδιά «πρόδωσε» 59χρονο Λαρισαίο καρδιολόγο

Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή ο 59χρονος Λαρισαίος καρδιολόγος Δημήτρης Μπουχλαριώτης, προδομένος από την καρδιά του.

Ο γνωστός γιατρός υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του, στη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα νωρίς το απόγευμα στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του, το χωριό Άγιοι Ανάργυροι της Λάρισας.

Ο 59χρονος καρδιολόγος αφήνει πίσω τη σύζυγό του και δύο παιδιά, έναν γιο ειδικευόμενο γιατρό στα Τρίκαλα και μία κόρη παντρεμένη.

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:Συγχαρητήρια προς τον κ.Γιάννη Μακρυγιάννη για την εκλογή του στην θέση του Γ.Γ. του Π.Φ.Σ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
          «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»
                  Ν.Π.Δ.Δ.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο του ΦΣΛ κ. Γιάννη Μακρυγιάννη, για την θριαμβευτική εκλογή του στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Η εκλογή αυτή σηματοδοτεί την αναγνώριση των αγώνων του για τα προβλήματα τόσο του Φαρμακευτικού Κλάδου, όσο και των Υγειονομικών γενικότερα.

Λάρισα 29-9-2014

Για τον ΙΣΛ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                   ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΡΑΣ
 

Άσκηση καθηκόντων ιατρού εργασίας σε περιοχή άλλου ιατρικού συλλόγου

Εγκύκλιο που δίνει διευκρινίσεις, σχετικά με τη δυνατότητα άσκησης καθηκόντων ιατρού εργασίας από ιατρούς σε περιοχές διαφορετικές από την περιοχή αρμοδιότητας ιατρικού συλλόγου στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι ,εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο ο ιατρός γνωστοποιεί την πρόθεσή του στον τοπικό ιατρικό σύλλογο ότι πρόκειται να ασχοληθεί στην περιοχή αρμοδιότητας του συλλόγου, ενώ είναι εγγεγραμμένος σε ιατρικό σύλλογο άλλης περιοχής, προβαίνοντας σε παράλληλη-ταυτόχρονη κοινοποίηση του ιδίου εγγράφου στην αρμόδια επιθεώρηση εργασίας της περιοχής στην οποία θα απασχοληθεί.

Η επιθεώρηση εργασίας και για όσο χρονικό διάστημα δεν εκδίδεται από τον τοπικό ιατρικό σύλλογο «απαγόρευση» αποδέχεται την απασχόληση αυτή. Κατά τα λοιπά όσον αφορά την άσκηση καθηκόντων ιατρού εργασίας ισχύουν κατ’ αναλογία ή κατά περίπτωση όσα έχουν ορισθεί από τις σχετικές εγκυκλίους του Σ.ΕΠ.Ε.
 

ΠΗΓΗ:http://medispin.blogspot.gr/

 

Ελεγκτικές Εταιρείες

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας , σας ενημερώνει ότι παρά τις αλλεπάλληλες επαφές με τις Ελεγκτικές Εταιρείες δεν κατέστη εφικτό να βελτιωθούν οι όροι των συμβάσεων. Συστήνουμε στα μέλη μας να προβούν σε σύναψη σύμβασης με την Ελεγκτική Εταιρεία που επιθυμούν αφού εξετάσουν λεπτομερώς τους όρους της σύμβασης.

 

Τα πλήρη αποτελέσματα των εκλογών του ΙΣΛ

    ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                                                ΛΑΡΙΣΑ 12-5-2014
             «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»
                      Ν.Π.Δ.Δ.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΛΑΡΙΣΑΣ

Α.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΛ (Ν.Ι.ΚΙ. ΙΣΛ): 68.50% έδρες 9: Γιαννακόπουλος Κων/νος (367), Μέρας Μιχάλης (322), Σαρατζιώτης Αθανάσιος (244), Πινακάς Βασίλειος (214), Μεριστούδης Γεώργιος (201), Δαλαμπύρας Παναγιώτης (194), Μακρή Ειρήνη (160), Παππά Δήμητρα (157), Κρανιώτης Δημήτριος (146).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΑΤΡΩΝ: 16% έδρες 2: Μπουσμπούκης Ιωάννης (78), Σκεντέρης Νικόλαος (52)

ΔΗΠΑΚ: 8% έδρα 1: Νταφούλης Νικόλαος (44).

Α.Ρ.Μ.Ι. : 7,5% έδρα 1: Σωτηράκου Σοφία (42)

Β. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΛ (Ν.Ι.ΚΙ. ΙΣΛ): Δράκος Ιωάννης (134), Γκασδράνης Στυλιανός (117).
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΑΤΡΩΝ: Ζησοπούλου Βασιλική (33)

Γ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΛ (Ν.Ι.ΚΙ. ΙΣΛ): 65,6% έδρες 6: Μέρας Μιχάλης (299), Πινακάς Βασίλειος (204), Σουλτούκη Ουρανία (198), Μεριστούδης Γεώργιος (183), Ρήγα-Καρδούλα Μαγδαληνή (180), Μπαργιώτας Κωνσταντίνος (153)
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΑΤΡΩΝ: 16% έδρες 2: Μπουσμπούκης Ιωάννης (52), Γούσιου-Κολτσίδα Αναστασία (44).

ΔΗΠΑΚ: 9% έδρες 1: Νταφούλης Νικόλαος (48)

Α.Ρ.Μ.Ι. : 9,4% έδρες 1: Καραγεώργος Λάμπρος (45)

Δ. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΛ (Ν.Ι.ΚΙ. ΙΣΛ): 68,6% έδρες 4:
Πατσίδης Ευτύχιος (Πρόεδρος), Ρίζου Ιούλια (Αντ/ρος).

Τακ.Μέλη: Μπασδέκης Γεώργιος (213), Καραχάλιος Θεόφιλος (196), Κατσάβα Άννα (154), Ξηρομερίτης Μάριος (127)
Αν. Μέλη: Νταβέλης Ιωάννης (122), Παππαδά Ευαγγελία (106), Ρεμπάκης Ιωάννης (94), Μαχούχα Αλεξάνδρα (92).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΑΤΡΩΝ: 13,7% έδρα 1:
Τακ.Μέλος: Νταφούλης Ζαφείριος (75)
Αν. Μέλος: Περίφανος κωνσταντινος (52)

Α.Ρ.Μ.Ι. : 9% έδρα 1:
Τακ.Μέλος: Παπαδημητρίου Ελένη του Βασιλείου (52)
Αν. Μέλη: Πάλλη Ελένη (28)

 

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κυριακή 11 ΜΑΪΟΥ 2014

Κλικ εδώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 11ης ΜΑΪΟΥ 2014

Κλικ εδώ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛ (11 ΜΑΪΟΥ 2014)

Κλικ εδώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 11ης ΜΑΪΟΥ 2014

Κλικ εδώ

Απάντηση Κ. Γιαννακόπουλου στον ΠΙΣ για τις εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους μετά τις έμμεσες απειλές του ΠΙΣ

1273225_1464394320453334_450910421_o

Μετά το Δελτίο Τύπου του ΠΙΣ και την έμμεση αλλά σαφή απειλή περί πειθαρχικών για τα μέλη των ΔΣ που αποφάσισαν να «παρακούσουν» τον ΠΙΣ και να επιλέξουν διαφορετική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών τους , ο κ. Κ. Γιαννακόπουλος , Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ενός Ιατρικού Συλλόγου για την εκλογή των Οργάνων του, ορίζει το αποκλειστικά αρμόδιο Διοικητικό Συμβουλιό του, 40 τουλάχιστον μέρες πριν από την ημέρα της εκλογής (παρ.1, αρθρ.24 του Β.Δ.11-10/7-11-1957).
Οι αρχαιρεσίες δεν αναβάλλονται, αλλά παρατείνονται με την παρ.3 του αρθρ.127 του Ν.4249/24-03-2014 : «Η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικών και Πειθαρχικών Συμβουλίων των Τοπικών Ιατρικών Συλλόγων και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου παρατείνεται μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2014 αντί του μηνός Απριλίου 2014» και πάλι με απόφαση του Δ.Σ. του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου, που θα πρέπει να επιλέξει μια ημερομηνία μέσα σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα.
Η απόφαση του Δ.Σ. του Π.Ι.Σ. της 56ης Συνεδρίασης τις 5-3-2014 περί ορισμού ημερομηνίας εκλογών στις 12-10-2014, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνον ως παραίνεση ή προτροπή και κινείται στα όρια της εγκυρότητας, καθόσον έχει ληφθεί πριν από την ψήφιση (11-3-2014) και πριν από την δημοσίευση σε ΦΕΚ(24-03-2014) του άρθρου 127 του Ν.4249/24-03-2014 που επικαλείται.
Οι Ιατρικοί Σύλλογοι σαφώς και υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις αποφάσεις του Π.Ι.Σ., με πρώτιστο όμως μέλημά τους «την πιστή τήρηση των νόμων και των κανονισμών που αφορούν τα καθήκοντα και τα δικαιώματα των γιατρών», άλλως τορπιλίζεται η ενότητα του σώματος.
Ποτέ μέχρι τώρα δεν γίνονταν οι αρχαιρεσίες στους Ιατρικούς Συλλόγους της Χώρας την ίδια ημερομηνία. Άρχιζαν από τον Απρίλιο και μετά 2-3/μηνη παράταση που δίνονταν απ΄ τον υπ. Υγείας με απόφασή του, τελείωναν ανάλογα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Προφανώς τώρα, βρισκόμαστε μπροστά σε σκοπιμότητες.
Στο τέλος τέλος εμείς ασχολούμαστε μόνο με τα συσσωρευμένα προβλήματα των γιατρών και όχι με τις Ευρωεκλογές ή τις Αυτοδιοικητικές.

ΠΗΓΗ:iatroi.eu

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Εκλογές 11 Μαΐου 2014

Κλικ εδώ

 

Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας: Μείωση ετήσιας συνδρομής

Κλικ εδώ

Απάντηση απο ΕΟΠΥΥ/ΠΕ.ΔΙ. Λάρισας για τις ληξιπρόθεσμες και υφιστάμενες οφειλές

HomeImage

Λάρισα: 17-02-2014

Αρ. Πρωτ.: 3362
Περιφερειακή Δ/νση Ε.Ο.Π.Υ.Υ Λάρισας
Προς:
ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
« Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»
28ης Οκτωβρίου 43
412 23 Λάρισα
Δ/νση:Κύπρου 12
Ταχ. Κωδ. : 412 21
Πληροφορίες: Μερτζανίδου Άννα
Τηλ.: 2410539920
Fax: 2410539947
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

ΘΕΜΑ : «Απάντηση σε αίτημά σας».
Σχετ.: Υπ' αριθμ. 0374/14-02-2014 έγγραφό σας.

Σε απάντηση του ανωτέρου σχετικού, σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως κώλυμα ως προς την διεκπεραίωση – εκκαθάριση για τις ληξιπρόθεσμες / υφιστάμενες οφειλές του ΕΟΠΥΥ έναντι των Παρόχων Υγείας. Το μόνο που περιμένουμε είναι εντολή της Κ.Υ. για να γίνουν άμεσα από μέρους μας οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λάβετε, όπως στις ληξιπρόθεσμες, το μήνυμα και για τις υφιστάμενες οφειλές.

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι από πλευράς μας καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος (10%) των οφειλών του ΟΠΑΔ πριν την καταλυτική ημερομηνία που όρισε η Κ.Υ. (30/06/2014), παρόλο το φόρτο εργασίας μας και των συνεχώς νέων εντολών της Διοίκησης για διάφορα θέματα.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού πέρα από την αξιοσημείωτη προσπάθεια των υπαλλήλων της ΠΕ.ΔΙ. Λάρισας, σημαντική είναι και βοήθεια που προσφέρουν τα δεκαοχτώ (18) άτομα που προστέθηκαν στην δύναμη της Δ/νσης με Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΠΗΓΗ:medispin.blogspot.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

logo small

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Επιστολή του ΙΣΛ προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για τις Ελεγκτικές Εταιρείες.

logo small

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ιατρικός Logo


Προς Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Η κατάσταση στο χώρο της υγείας έχει καταστεί επικίνδυνη. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν απτές λύσεις που μπορούν να στηρίξουν το υγειονομικό επίπεδο της χώρας σε ανεκτό επίπεδο.

Οι από δεκαετίας παθογένειες του συστήματος της υγείας, τα τρία τελευταία χρόνια έχουν επιδεινωθεί από τα πολλαπλά πειράματα που εκτελούνται εν μέσω οικονομικής ασφυξίας ερήμην των ιατρών.

Προς διετίας συστήθηκε με έξοδα και κόπο ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ισοπεδώνοντας τις παροχές προς του ασφαλισμένους και απειλώντας άμεσα την επιβίωση των συνεργαζόμενων ιατρών, κατά τους σχεδιασμούς γνωστού πολιτικού κύκλου. Πρόσφατα, η σχεδιαζόμενη μετατροπή του ΕΟΠΥΥ σε άπορο μεσιτικό-μονοπωλιακό αγοραστή υπηρεσιών παρουσιάζεται ως μέγιστη μεταρρύθμιση. Με περικοπές του προϋπολογισμού της τάξεως του 20-30% για το 2014, ποια είναι τα εχέγγυα για τη διασφάλιση της ποιότητας υπηρεσιών υγείας και της βιωσιμότητας των δημόσιων και ιδιωτικών δομών υγείας; Ως επιτυχημένο μοντέλο εξόντωσης του μικρομεσαίου ιατρείου λειτουργεί το κακόβουλο σχέδιο της σταδιακής αύξησης των απαιτήσεων και του κόστους λειτουργίας των υπηρεσιών υγείας (κατηγοριοποίηση, προσχηματικά ποιοτικά κριτήρια, ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες, στάση πληρωμών τρεχουσών και ληξιπρόθεσμων οφειλών, κλπ) με την ταυτόχρονη επιβολή μειοδοτικών διαγωνισμών και «κουρεμάτων». Η απρόσωπη βιομηχανοποίηση της υγείας και η άνευ όρων παράδοσή της στο μεγάλο επιχειρηματικό συμφέρον της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αποτελεί την ιδανική λύση για την περιστολή των δαπανών υγείας στη χώρα μας όταν ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί η από ετών εξαγγελία για συμψηφισμό οφειλών με το δημόσιο ;

Είναι σαφές ότι το λάθος επιχειρείται να διορθωθεί πάλι με αμφιλεγόμενες συνταγές βάσει σχεδίων ανθρώπων των οποίων την ικανότητα, εγκυρότητα και αυθεντία αμφισβητούμε ευθέως και επισημαίνουμε ότι βρίσκονται σε διαλεκτική σχέση με τη γνωστή πολιτική παρέα που σχεδιάζει όλες τις αποτυχημένες επί δεκαετίας πολιτικές στο χώρο της υγείας.

Τα σχέδια διάλυσης της υποχρηματοδοτούμενης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) και της νοσοκομειακής περίθαλψης, που ψευδεπίγραφα ονομάζεται μεταρρύθμιση, ουσιαστικά θα δημιουργήσουν μια αλυσιδωτή αντίδραση χάους μέσω των ανατρεπτικών αλλαγών των εργασιακών σχέσεων ιατρών χωρίς αντίστοιχη περίοδο προσαρμογής, φιλοδοξώντας να διορθώσουν αίφνης, παθογένειες δεκαετιών. Η απειλούμενη απόλυση/κινητικότητα/διαθεσιμότητα και οι άγνωστοι εργασιακοί και συνταξιοδοτικοί όροι της μεταλλαγής, εναποθέτουν το όλο εγχείρημα σε κινούμενη άμμο. Από την άλλη η επιβολή της οικονομικής εξαθλίωσης χιλιάδων ιατρών του ΕΟΠΥΥ με την αναδρομική μη γνωστοποιημένη εφαρμογή των επιστροφών χρήματος (rebate, clawback) αποδεκατίζει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στην ΠΦΥ και απαξιώνει το ιατρικό έργο.

Αντίστοιχη κατάσταση αντιμετωπίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί που βιώνουν καθημερινά τη γραφειοκρατία, την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση. Εργάζονται δε με εξαντλητικά ωράρια και αντίξοες συνθήκες με επισφαλή προγράμματα εφημεριών, για τις οποίες υπάρχουν ατέλειωτες καθυστερήσεις και περικοπές πληρωμών, καθιστώντας την προσωπική τους οικονομική επιβίωση ανέφικτη.

Ο αριθμός των εισαγομένων στις ιατρικές σχολές αυξάνεται αντί να μειώνεται δημιουργώντας νέους ανέργους επιστήμονες, η μεταπτυχιακή εκπαίδευση παραμένει απρογραμμάτιστη και υποβαθμισμένη και χιλιάδες νέοι γιατροί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα αποδυναμώνοντας την ανανέωση και την αναζωογόνηση του δημόσιου συστήματος υγείας, από το οποίο έχουν αποκλειστεί εδώ και χρόνια.

Περισσότερα...

"ΒΙΟΠΟΛΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΥΣ"

viopolis ypodoheus

Ημερολόγιο δημοσιεύσεων

Οκτώβριος 2014
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ανακοινώσεις ΙΣΛ