Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ! Και ο Γενικός Γραμματέας Π.Πρεζεράκος στο νέο σχήμα

Share

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μετά από μήνες απραξίας και έλλειψης αποφάσεων, ορίσθηκε το νέο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ.
Βέβαια το πρόβλημα φαίνεται πως και πάλι δε λύνεται καθώς αντικαταστάθηκαν μόνο τα μέλη που ορίζει το υπουργείο Υγείας, και όχι όσοι εκπροσωπούν φορείς.

Ενδεικτικό είναι ότι παραμένουν στις θέσεις τους οι ίδιοι εκπρόσωποι που είχαν ορισθεί στο προηγούμενο ΔΣ, οι οποίοι όμως είναι ουσιαστικά ανενεργοί ενώ κάποιοι έχουν και αντικατασταθεί από τους φορείς που είχαν ορισθεί. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο: «Νέο ΔΣ από σήμερα στον ΕΟΠΥΥ! Τι αλλάζει»

 

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως για πρώτη φορά ορίζονται στο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ οι Γενικοί Γραμματείς, αφού μέλος αναλαμβάνει ο Γενικός Γραμματέας Π.Πρεζεράκος και αναπληρωτής του ο Ιωαν. Κωτσιόπουλος.

Το νέο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ με απόφαση του Βασίλη Κικίλιας έχει ως εξής:
1. Βασιλική Φακουκάκη του Ιωάννη, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας, τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Παρασκευή Καψιώχα του Γεωργίου, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού Νομικών Προσώπων του Υπουργείου Υγείας, σε αντικατάσταση των Φράγκου Καλλιόπης του Γεωργίου, η οποία υπέβαλε παραίτηση και Μπούργαλη Παύλου του Γρηγορίου λόγω λύσης της υπαλληλικής του σχέσης

2. Παναγιώτη Πρεζεράκο του Ηλία, Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, του Υπουργείου Υγείας, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Κωτσιόπουλο του Αναστασίου, Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, σε αντικατάσταση των Κλεόβουλου Αλεξιάδη του Βύρωνα, και Κωνσταντίνου Γαλανάκη του Γεωργίου, λόγω υποβολής παραιτήσεων εκ μέρους τους.

 

3. Σταύρο Κουράκο του Βασίλειου, ιατρό, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Κρητικό του Δημητρίου, Γεωπόνο, σε αντικατάσταση των Ηλία Παπαδόπουλου του Γεωργίου και Ευάγγελου Τριγώνη του Ζαχαρία, λόγω υποβολής παραιτήσεων εκ μέρους τους.

4. Μαρία Γεωργίου του Δημητρίου, υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ελένη Τρίμμη του Ιωάννη, απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, σε αντικατάσταση των Ψαλτάκου Μιχαήλ του Γρηγορίου, και Παναγιώτη Καλαρά του Γεωργίου.

Β. Η Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη του Εμμανουήλ, η οποία διορίστηκε με τη μνημονευόμενη στο ως άνω στοιχείο 2γ απόφαση, ορίζεται Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και αναπληρώνεται στα καθήκοντά της από το τακτικό μέλος, Μαρία Γεωργίου του Δημητρίου.

ΠΗΓΗ:https://www.healthreport.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας
28ης Οκτωβρίου 43 Λάρισα 41223
Τηλ.2410287777 - 2410236036
Φαξ:2410287777

Website: http://www.isli.gr

 

 Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
 ------------
 Σας ενημερώνουμε οτι τα γραφεία του ΙΣΛ θα είναι ανοικτά προς εξυπηρέτηση ως εξής:
Δευτέρα εως Παρασκευή πρωί 09:00-14:00
Δευτέρα-Τετάρτη απόγευμα 18:00-20:00

 

"ΒΙΟΠΟΛΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΥΣ"

viopolis ypodoheus

Ημερολόγιο δημοσιεύσεων

Οκτώβριος 2019
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΟΠΥΥ Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ! Και ο Γενικός Γραμματέας Π.Πρεζεράκος στο νέο σχήμα