Ο υπουργός Υγείας επικύρωσε εκλογές στον ΠΙΣ με λανθασμένο αποτέλεσμα - Αγνοείται μία έδρα!

Share

Αθήνα 5/ 7/ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

· Ο υπουργός Υγείας επικύρωσε εκλογές στον ΠΙΣ με λανθασμένο αποτέλεσμα

· Αγνοείται μία έδρα!


Εκλογές με λανθασμένο αποτέλεσμα επικύρωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, αφού πρωτοφανώς αγνοείται η μία έδρα του ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Άλλο ένα δείγμα της επιπολαιότητας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου της διορισμένης εφορευτικής επιτροπής, είναι η επικύρωση των τελευταίων παράνομων εκλογών που διεξήχθησαν στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο στις 22 Ιουνίου.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός μέσα στη ζέση του να επιβάλλει για άλλη μία φορά τα πρόσωπα της αρεσκείας του στον ΠΙΣ, επικύρωσε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών κάνοντας όμως μία γκάφα μεγατόνων στον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας.

Έχοντας καταφανώς πολιτικές σκοπιμότητες λόγω και της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικό επίπεδο, επικύρωσε αποτέλεσμα με 14 έδρες και όχι με 15 που είναι το νόμιμο και το οποίο προέκυψε από τις εκλογικές διαδικασίες. 

 

Η ρηχότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο σύντομα απερχόμενος υπουργός Υγείας την εκλογική διαδικασία στον ΠΙΣ, αποδεικνύει τη στόχευση που έχουν τα στελέχη της νυν κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα. Επιδιώκουν να ελέγχουν ακόμη και τους γιατρούς στην περίοδο που ξεκινά τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μετά τις εθνικές εκλογές.

Οι παρασκηνιακές διαδικασίες του Ανδρέα Ξανθού και οι αυταρχικές του μέθοδοι, αποδεικνύονται και από το γεγονός ότι αδιαφορεί επιδεικτικά για την ένσταση του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας στο Συμβούλιο της Επικρατείας που εκκρεμεί κατά της εκλογικής διαδικασίας στις 22 Ιουνίου, αφού δεν επετράπη στον Αντιπρόεδρο του ΙΣΑ να ψηφίσει.

 

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα η πολιτική σκοπιμότητα του απερχόμενου Υπουργού Υγείας, ο οποίος ενώ έκανε δεκτές τις ενστάσεις κατά την προηγούμενη εκλογική διαδικασία (03 Μαρτίου), χωρίς να τις εκδικάσει η δικαιοσύνη, αδιαφόρησε για την πρόσφατη ένσταση του ΙΣΑ για την παράνομη πράξη της στέρησης του δικαιώματος ψήφου μέλους του, προχωρώντας σε βιαστική επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος χωρίς καν να προβεί στην απλή πράξη της πρόσθεσης των εδρών! 

 

Κι είναι η βιασύνη αυτή, χειροπιαστό δείγμα της προχειρότητας και της κομματικής προσήλωσης με την οποία χειρίστηκαν τα θέματα της Υγείας επί μια 4ετία οδηγώντας σε παταγώδεις αποτυχίες παντού, με αποκορύφωμα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Ευχόμαστε στο σταλινικό δίδυμο της Αριστοτέλους από Δευτέρα σπίτια τους, καλοί πολίτες με την ψήφο του λαού!

Δρ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος Άννα Μαστοράκου Δρ Γιώργος Ελευθερίου 

ΠΗΓΗ:https://medispin.blogspot.com

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας
28ης Οκτωβρίου 43 Λάρισα 41223
Τηλ.2410287777 - 2410236036
Φαξ:2410287777

Website: http://www.isli.gr

 

 Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
 ------------
 Σας ενημερώνουμε οτι τα γραφεία του ΙΣΛ θα είναι ανοικτά προς εξυπηρέτηση ως εξής:
Δευτέρα εως Παρασκευή πρωί 09:00-14:00
Δευτέρα-Τετάρτη απόγευμα 18:00-20:00

 

"ΒΙΟΠΟΛΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΥΣ"

viopolis ypodoheus

Ημερολόγιο δημοσιεύσεων

Οκτώβριος 2019
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΥΠ.ΥΓ Ο υπουργός Υγείας επικύρωσε εκλογές στον ΠΙΣ με λανθασμένο αποτέλεσμα - Αγνοείται μία έδρα!