Με την έναρξη της συνεργασίας μας, παρέχεται σε όλα τα Μέλη των Ιατρικών Συλλόγων, συνδυαστική Προσφορά στο ετήσιο πακέτο συνδρομής στο εξειδικευμένο πρόγραμμά μας Evotech Doctor και στο ετήσιο πακέτο πιστοποιημένου παρόχου για τα τιμολόγια προς το Δημόσιο!
Για κάθε νέα αγορά, σας προσφέρουμε τους πρώτους 12 μήνες χρήσης του προγράμματος ηλεκτρονικής τιμολόγησης (Evotech Doctor) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και το ετήσιο πακέτο τιμολόγησης προς το Δημόσιο (Ημερολογιακό Έτος) στο προνομιακό κόστος των 50€+ΦΠΑ, ενώ το κόστος διασύνδεσης με τον Πάροχο, που αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο, διαμορφώνεται στα 100€+ΦΠΑ.
Ειδική Προσφορά! Για παραγγελίες έως 31/05/2025, σας παρέχουμε το ετήσιο πακέτο τιμολόγησης Δημοσίου που αφορά το έτος 2025 (έως 31/12/2025), στο κόστος των 20,83€ + ΦΠΑ και η διασύνδεση σας με τον πιστοποιημένο πάροχο θα έχει ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών.
Από τον δεύτερο χρόνο χρήσης του προγράμματός μας, το κόστος χρήσης του προγράμματος ηλεκτρονικής τιμολόγησης διαμορφώνεται από 180€+ΦΠΑ στα 110€+ΦΠΑ/έτος, με το κόστος του ετήσιου πακέτου τιμολόγησης προς το Δημόσιο μέσω πιστοποιημένου Παρόχου, να παραμένει στα 50€+ΦΠΑ!
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την προσφορά που σας παρέχουμε στον παρακάτω πίνακα: